Autobekleding

autobekleding-1

Het bekleden van auto's, is een specifiek ambacht, dat veel vakmanschap, concentratie, precisie en inzicht vereist. Stuk voor stuk kenmerken die nodig zijn om een perfecte resultaat te verkrijgen.
En, al deze kennis en ervaring hebben wij gelukkig in huis.

Met de ervaringen die wij generaties lang hebben opgebouwd, weten we precies welke materiaal voor welk voertuig vereist is, en hoe het in deze situatie verwerkt moet worden.
Als we het nou hebben over het bekleden met echt autoleder, en het verwerken hiervan, dan is het van groot belang, dat u de juiste leder gebruikt voor het juiste resultaat.
In het verleden hebben we vaak meegemaakt dat er meubelleder was verwerkt in voertuigen, wat uitermate niet geschikt is voor deze branche, in verband dat de eigenschappen, van meubelleder, niet geschikt zijn voor voertuigen !

autobekleding-2

We hebben een ruime lederkeuze in ons bedrijf, in originele lijnen voor voertuigen van Engelse, Amerikaanse, Italiaanse en Europese auto's. Met ieder zijn unieke karakteristieke eigenschappen, in allerlei soorten kleuren en structuren en printen, van nappa leder tot nubuck leder, van diverse landen, uit verschillende werelddelen.

Ook hebben we een ruim assortiment van de volgende materialen in diverse kleuren, prints, structuren en kwaliteiten voor complete bekledingen, of stoelreparaties, zoals :

  • echt autoleder met de juiste eigenschappen,
  • kunstleder van diverse merken uit diverse werelddelen,
  • orginele voertuigstoffen van oud tot modern,
  • voor cabrioletkappen: stoffen van Sonnenland tot de pvc.

Kortom, u kunt alle informatie krijgen, in ons bedrijf, of opvragen via ons contact site.

Tevens kunt ons ook volgen op:
onze facebook-site: facebook
onze instagram-site: instagram
en informatie opvragen via de WhatsApp: WhatsApp

 
↑- begin -↑

A1 - Autobekleding
in beeld


project-1

fotoalbum 1


project-2

fotoalbum 2

Volg ons voor de laatste nieuwtjes en activiteiten op faceboek