Cabrioletkappen en accesoires

cabriokap-1

Is uw cabrioletkap toe aan vervanging, of heeft u een unieke klassieker, waarvoor geen kant en klare kap meer besteld kan worden.
Dan bent u bij ons bedrijf op het juiste adres.
Naast een ruime keuze aan kant en klare cabrioletkappen, hebben we een professionele cabriolet afdeling, waarbij we zelf, met de juiste maten, cabrioletkappen kunnen produceren.
Of het nou gaat om Sonnenland stoffen of PVC, of kappen met extra regengoten, of in bijzondere kleuren. Alles is mogelijk in onze cabrio afdeling.

Bij het vervangen van een cabrioletkap is de keuze van het materiaal van het grootste belang. Een cabrioletkap moet tijdens het rijden verschillende snelheden kunnen opvangen en verschillende weersomstandigheden kunnen weerstaan.
Ons bedrijf zal u informeren, op elk gebied van uw cabrio en zeer kritisch omgaan naar de juiste materiaalkeuze.

PVC cabrioletkappen:
PVC is kunststof materiaal dat door vele fabrikanten standaard wordt gebruikt bij hun cabrio uitvoeringen. De levensduur is wel echter korter dan een stoffen kap. Maar is op originele lijn te toepassen op de voertuigen, wat destijds zijn geleverd en of tot heden worden geleverd.

cabriokap-2

Stoffen cabrioletkappen:
Sonnenland is een wettelijk gedeponeerd handelsmerk voor een zeer hoogwaardige, in Duitsland geproduceerde kapstof, die wereldwijd wordt gebruikt voor de nummer 1 cabriokap in de auto-industrie, bijvoorbeeld voor cabrio's van Porsche, Mercedes en BMW.
De kapstof Sonnenland is dankzij de lichtechtheid, levensduur, weersbestendigheid en vormstabiliteit een zeer hoogwaardig materiaal. Wij kunnen met deze stof in verschillende uitvoeringen, bv. de classic line, toepassing oldtimers, bijna alle voertuigen voorzien!

Tevens verrichten we ook meerdere specialistche werkzaamheden aan uw cabriolet, zoals:

  • het verhelpen van elektronica problemen,
  • vervangen van hydraulische onderdelen, spankabels,
  • zandstralen van het cabriokapframe,
  • poedercoating van het cabriokapframe,
  • etc, etc.

Ook kunt u bij ons voor alle cabrio's , diverse accessoires en onderhoudsproducten bestellen, zoals windschermen, impregneer- en onderhoudsmiddelen.

Kortom, u kunt alle informatie krijgen, in ons bedrijf, of opvragen via ons contact site.

Tevens kunt ons ook volgen op:
onze facebook-site: facebook
onze instagram-site: instagram
en informatie opvragen via de WhatsApp: WhatsApp


↑- begin -↑

A1 - Autobekleding
in beeld


project-1

fotoalbum 1


project-2

fotoalbum 2

Volg ons voor de laatste nieuwtjes en activiteiten op faceboek